#

У Бучанському районі обговорювали питання захисту в інтернет-просторі (ФОТО)

30.10.2023 19:00
У Бучанському районі обговорювали питання захисту в інтернет-просторі (ФОТО)
Фото з місця події

У Бучанському районі відбувся захід "Кібербезпека: виклики та протидії", який провели спільно заступник голови Київської ОДА Андрій Братусь та спеціалісти Управління цифровізації та цифрових трансформацій КОДА

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис телеграм-каналу Київської обласної військової адміністрації.

Метою заходу є привернення уваги до актуальних проблем кібербезпеки та захисту від кіберзагроз для органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Представники Державного центру кіберзахисту Держспецзв’язку та Кіберполіції розповіли про сервіси, які надаються, та як звернутися по допомогу. Фахівці провідних IT-компаній пояснили, як дотримуватися кібергігієни органам державної влади. Саме представники місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування були основними адресатами, для яких призначалися доповіді спеціалістів.

Зустріч є важливим кроком у популяризації кібербезпеки й підвищенні готовності до можливих кіберзагроз. 

Нагадаємо, що бучанська громада, представлена  заступником міського голови Сергієм Шепетьком та головою Молодіжної ради Любомиром Джановим, взяла участь у проєкті "Соціальні дії молоді та влади".





Читати "Моя Київщина" у Telegram