#

Двох зловмисників на Київщині затримала поліція за бійки

16.12.2020 20:50
Двох зловмисників на Київщині затримала поліція за бійки
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що поліцейські Київщини у двох містах – Броварах та Фастові – затримали двох чоловіків, які завдали тяжкі травми

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу поліції у Київській області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що у одному з приватних будинків міста Фастів відбувається бійка. На місце одразу прибули наряди реагування патрульної поліції, поліції охорони та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції.

Оперативники з’ясували, що того вечора між двома місцевими стався конфлікт, який переріс у бійку. Вони випивали, а тоді один з чоловіків сокирою наніс удар опоненту.

Поліцейські за "гарячим слідом" затримали зловмисника та вилучили усі речові докази, які направили для проведення експертизи.

Також нещодавно схожій конфлікт стався й у місті Бровари. Там 37-річний місцевий житель спровокував бійку з 27-річним чоловіком, а коли той намагався втекти – вдарив каменем по голові.

В обох випадках медики госпіталізували потерпілих до медичних закладів.

Наразі чоловікам оголошено про підозри за ч. 1 ст. 121 (Умисне  тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, що поліція Київщини затримала членів транснаціональної злочинної організації.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: