#

Двоє політиків із Київщини потрапили у скандал з "Укрбудом" Микитася (ФОТО)

07.02.2020 07:10
 Двоє політиків із Київщини потрапили у скандал з "Укрбудом" Микитася (ФОТО)
Колаж інформаційного порталу "Моя Київщина"

Стало відомо, що депутат Києво-Святошинської районної ради VI скликання Олександр Юраков та голова Київського обласного осередку партії СН Ольга Коваль отримали безкоштовні квартири від скандального забудовника Максима Микитася

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Telegram-канал "Джокер".

"Продовжую вивчати списки корупціонерів Укрбуду, які отримали безоплатні квартири-хабарі від скандального забудовника Микитася. Це далеко не всі, але картинка складається гранично красива. Серед них: нардепи від Слуги народу, колишні депутати, сестра нардепа Тищенко, Ігор Кривицький (він же Пупс), судді, прокурори, податківці та інша нечисть. Доброї ночі, панове корупціонери", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що у 2010-2016 роках Микитась був президентом державної будівельної корпорації “Укрбуд”. З 2014 до 2015 року був депутатом Київської міської ради, був обраний за списком партії “УДАР” як безпартійний. Був заступником голови комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.

У 2019 році Микитасю було повідомлено про підозру в заволодінні майном Нацгвардії на суму понад 81 млн гривень. Вищий антикорупційний суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді 5,5 млн гривень застави. У жовтні того ж року екс-нардепа було заарештовано, а заставу збільшено до 80 млн гривень. Її внесли родичі підозрюваного. Є фігурантом десяти антикорупційних розслідувань.

Також нагадаємо, що 15 січня у місті Ірпінь відбулося урочисте відкриття амбулаторії, яка з 2 січня працювала в тестовому режимі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: