#

ДЮФА "Джуніорс Старс" та ФК "Броварія" провели новорічний майстер-клас (ВІДЕО)

29.12.2019 13:15
ДЮФА "Джуніорс Старс" та ФК "Броварія" провели новорічний майстер-клас (ВІДЕО)
Фото з місця події

У п’ятницю, 27 грудня, ДЮФА "Джуніорс Старс" та ФК "Броварія" організували новорічний майстер-клас разом із легендами українського футболу та діючими гравцями Української Прем’єр-ліги для своїх вихованців та їх рідних близьких

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Броварський спорт".

Гостями цього свята футболу стали: легенда українського та радянського футболу, МСМК, гравець легендарного "Динамо" (Київ) та збірної СРСР кінця 70-их – 80-их років Володимир Лозинський, Сергій Коновалов, Сергій Мізін, Едуард Цихмейструк, Андрій Хомин та Віктор Уляницький. Ведучий свята – Валерій Золотухін, голова ДЮФЛ Київської області, віце-президент Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Разом з ними були присутні й засновники і тренерський склад футбольної академії: Максим Кутаков, Дмитро Кутаков, Андрій Кутаков, Андрій, Андрій Кудирко, Давид Арутюнян, Денис Матвейченко і Олег Чоповський.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Того вечора спортивна зала Броварського вищого училища фізичної культури була майже заповненою вщент. Разом із юними футболістами прийшли їх рідні й близькі. Під звуки маршу на майданчик вийшли вихованці ДЮФА "Джуніорс Старс" і гравці ФК "Броварія" різних вікових груп: від 2005 до 2015 років народження. Вони вишикувалися в шеренгу для того, щоб послухати вітання від іменитих гостей, які по-одному виходили перед присутніми, розповідаючи про свій життєвий та спортивний шлях. Після цього відповідали на питання майбутніх зірок футболу, які стосувалися їхньої спортивної кар’єри і яскравого футбольного життя. Юним хлопчакам та дівчаткам було дуже цікаво таке спілкування з поважними людьми, за плечима у яких десятки років відданих всенародній улюбленій грі мільйонів – футболу.

Також нагадаємо, що в спортивному залі ЦПР "Мрії" відбулося дійсно казкове дійство - щорічний святковий концерт з художньої гімнастики "Новорічна феєрія".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: