#

"Ефективна команда" білоцерківського Дикого-мера: багатоповерхівку залило лайном (ВІДЕО)

15.02.2021 15:00
"Ефективна команда" білоцерківського Дикого-мера: багатоповерхівку залило лайном (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У Білій Церкві через халатність комунальників мешканці багатоповерхівки на масиві Леваневського вже тиждень потопають у фекаліях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Крокус".

Проблема з каналізацією в будинку, що розташований по вулиці Некрасова 115, висить у повітрі вже не перший рік. Каналізаційна труба прогнила наскрізь.

Остаточного апогею ситуація набула минулої п’ятниці, коли у підвалі утворилося цілковите фекальне озеро по коліна глибиною. Окрім небайдужого мешканця будинку, вочевидь, до підвалу ніхто не спускався. Чоловік тоді почав бити на сполох, і разом із іншими власниками квартир написали колективне звернення.

Будинок обслуговує Білоцерківське комунальне підприємство "Міська служба замовник", саме їм надходять кошти за комунальні рахунки від мешканців цього будинку. Проте коли прийшла біда, комунальники "годують" платників обіцянками. Замість повноцінного ремонту підприємство створює видимість робіт, а не вирішує проблему. Через фекальне озеро в підвалі завилися щури, яких вже бачили у під їзді.

Також нагадаємо, що 10 лютого на засіданні Білоцерківської райради підтримали звернення фракції ВО "Свобода" про недопущення ліквідації КНП КОР "Білоцерківський обласний онкологічний диспансер".


Читати "Моя Київщина" у Telegram