#

Ексдепутата Пашинського, який підстрелив перехожого, виправдав суд

19.03.2021 10:20
Ексдепутата Пашинського, який підстрелив перехожого, виправдав суд
Сергій Пашинський

Васильківський районний суд Київської області виправдав колишнього депутата Верховної Ради Сергія Пашинського (фракція "Народний фронт"), який звинувачувався в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жителю Київської області В'ячеславу Хімікусу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українські новини".

Адвокат Гліб Федур розповів, що суд відбувся учора та додав, що колишнього депутата виправдали та ще й повернули йому пістолет, з якого він підстрелив перехожого.

Правоохоронці зазначають, що в своєму вироку суд не навів обґрунтувань виправдання. Окрім цього, як сказано в повідомленні, суд не дав оцінку тому факту, що сам Пашинський раніше говорив, що з його боку мала місце самооборона.

Вирок почали оголошувати близько 15:15 і завершили близько 17:00. Згідно з вироком, Пашинський повністю виправданий. Пістолет був речовим доказом у справі, однак його повернули в зв'язку з тим, що Пашинського винесено виправдувальний вирок, – пишуть у повідомленні.

Нагадаємо, що днями на сесії Коцюбинської селищної ради представник "Слуги народу" селищний голова Сергій Даніш вручив грамоту Івану Казімірову.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: