#

Колишній головний лікар Переяславської ЦРЛ Володимир Якименко помер від COVID-19

23.12.2020 15:49
Колишній головний лікар Переяславської ЦРЛ Володимир Якименко помер від COVID-19
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 23 грудня, у реанімаційному відділенні Переяславської центральної районної лікарні від ускладнень COVID-19 помер Володимир Григорович Якименко, колишній головний лікар медзакладу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської обласної ради.

На цій посаді він пропрацював 20 років з 1998 до 2018. Мав вищу кваліфікаційну категорію з організації й управління охороною здоров’я, з 2006 року – "Заслужений лікар України".  За час роботи на керівній посаді виростив цілу плеяду талановитих лікарів. За його керівництва почалася реформа місцевої системи охорони здоров’я, був створений один із перших на Київщині Центр медико-санітарної допомоги. Зараз його учениці Наталія Царенок і Лариса Кузьменчук продовжують цю важливу справу.

Колеги згадують про нього, як про надзвичайно вимогливого керівника й разом із тим добру, небайдужу людину. При житті був у шлюбі, дружина Валентина Михайлівна теж лікарка. Виховали двох доньок, трьох внуків. Поховають Володимира Якименка  завтра на Заальтицькому кладовищі.

Також нагадаємо, що за даними Центру громадського здоров'я станом на 23 грудня поточного року на Київщині зафіксували 54 830 випадків захворювання на COVID-19.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: