#

Ексголова військового лісгоспу у Ржищеві взятий під варту

14.03.2021 16:30
Ексголова військового лісгоспу у Ржищеві взятий під варту
Фото з мережі інтернет

Вищий антикорупційний суд розглянув і задовольнив частково клопотання прокурора САП про взяття під варту колишнього очільника Ржищівського військового лісгоспу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Слово і Діло".

Під варту колишнього взято тимчасового в. о. директора ДП "Ржищівський військовий лісгосп" Олександра Левківського, оскільки він ховався від суду після оголошення йому обвинувального вироку.

Клопотання прокурора – задовольнити частково. Змінити запобіжний захід у вигляді застави на запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 4 травня обвинуваченому Олександру Левківському, – йдеться в рішенні.

Раніше ВАКС приговорив Левківського до 4 років позбавлення волі, а його пособника Юрія Марисика – до 3 років за одержання неправомірної вигоди та обіцянку здійснити вплив на ухвалення позитивного рішення щодо надання листа-погодження на виділення земельної ділянки особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

Нагадаємо, що Київська міська прокуратура викрила посадовця ДП "Київське обласне дорожнє управління" ВАТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" на одержанні неправомірної вигоди.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: