#

Екс-заступник мера Білої Церкви Сергій Якимчук після тривалої перерви повертається в політику

29.06.2018 14:31
Екс-заступник мера Білої Церкви Сергій Якимчук після тривалої перерви повертається в політику

Сергій Якимчук, який був заступником мера Білої Церкви Василя Савчука і депутатом Білоцерківської міської ради від "Нашої України", разом зі своєю помічницею Юлією Курінною увійшли до партії "Народний рух"

Як передає «Моя Київщина», про це повідомив голова Народного руху України Віктор Кривенко у себе на сторінці в Facebook.

"Вітаю рухівців з потужним поповненням! Білоцерківці виявили бажання долучитися до розбудову нашої партії та, як наслідок, держави!

1. Якимчук Сергій Петрович. Кандидат наук з державного управління, управлінець. У 2001-2006 керував підприємством з колективом понад 1000 працівників. був директором промислового 2001-2006р. У 2006-2010р. Працював заступником міського голови Білої Церкви.

2. Курінна Юлія Володимирівна. За освітою менеджер органів державної влади та управління. Також має досвід роботи в бізнесі. Працювала у Білоцерківській міськраді. Від спеціалісту першої категорії організаційного відділу до начальника адміністративно-інформаційного відділу. Зараз є першим заступником директора санаторія "Діброва", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що раніше "Народний рух" пов'язували з олігархом, екс-"регіоналом" Василем Хмельницьким, але останнім часом подейкують про вплив на дану партію з боку екс-нардепа від "Свободи" Ігора Кривецького.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: