#

Ексчоловіка зґвалтованої в Кагарлику також викликали у відділок, - ЗМІ

28.05.2020 19:45
Ексчоловіка зґвалтованої в Кагарлику також викликали у відділок, - ЗМІ
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що першого чоловіка 26-річної потерпілої з села Стави Кагарлицького району також викликали на вечірній допит, однак чоловік до відділку не з’явився

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ТСН". 

Колишній чоловік Нелі Олександр Пономаренко вважає, що правоохоронці і його хотіли зробити підозрюваним у справі про пограбування магазину.

Цей пацан, який був у райвідділку, каже, що над ним так знущались у райвідділку, так били, що він ладен був у всьому зізнатись і все сказати. Його викликали на допит і, як я зрозумів, його там змусили сказати, що нібито під час злочину були він, Неля і я, - розповідає чоловік.

Чоловіка також викликали до райвідділку, однак той відмовився від вечірнього візиту.

Я сказав Миколі Кузіву, що якщо треба мене допитувати, викликайте зранку, я візьму людей, які знають, де я був, підтвердять що жодних магазинів не було, - розповів ексчоловік Нелі.

Також чоловік повідомив, що водій, який підвіз Нелю до відділку, і гадки не мав, що там відбудеться таке звірство.

Її повіз туди Михайло. Розмова була, що її туди везе на допит, він мені розповідав. Він шокований. Каже, віз на допит, а на другий день дізнався, що сталося. Він ще довго чекав її під відділком, а потім поїхав. Я не можу зрозуміти, чому він ховається, чому нічого не говорить. Якби він щось наробив, тоді ясно, а так навіщо ховатись, - каже Олександр.

Нагадаємо, що двоє співробітників Кагарлицького відділку поліції не лише били, знущалися та декілька разів зґвалтували 26-річну дівчину, а й знімали збочення на відео.

Читати "Моя Київщина" у Facebook