#

Ексголова Київської ОДА міністр Чернишов тримає на роботі системного аб'юзера Баласиновича

11.11.2021 16:48
Ексголова Київської ОДА міністр Чернишов тримає на роботі системного аб'юзера Баласиновича
Богдан Баласинович побив цивільну друдину

Чиновник Міністерства розвитку громад та територій України Богдан Баласинович побив і погрожував убити цивільну дружину Ірину Бойко

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", у Баласиновича була подібна історія з колишньою дружиною – Наталею Баласинович, яка зараз є міською головою Василькова.

За даними видання, Богдан Баласинович займає посаду Державного секретаря Міністерства розвитку громад та територій України. Його цивільна дружина Ірина Бойко – керівниця апарату Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Після побиття та погроз вона звернулася до правоохоронців, а проти Баласиновича відкрито кримінальне провадження. Через можливість повторного нападу чи інших провокацій, Бойко зараз супроводжують охоронці.

Із джерел у Кабміні стало відомо, що Богдана Баласиновича відсторонено від посади, а в міністерстві терміново шукають кандидатуру на посаду ТВО Державного секретаря. Для співробітників міністерства стало відкриттям, що Баласинович – системний аб’юзер.

За повідомленням джерел у прокуратурі міста Києва, Богдан Баласинович наніс тілесні ушкодження дружині Наталії, що призвело до втрати ненародженої дитини, якою вона була вагітна. Слід зауважити, що зараз у Баласиновича на руках є обвинувальний акт за побиття першої дружини.

Нагадаємо, що уродженець Чернівців Богдан Баласинович був начальником відділу аналітичного забезпечення та радником міського голови Києва Віталія Кличка в період із серпня 2014 по липень 2020 року.

Довідково:

Аб’юзер – партнер-домінант у стосунках, що чинить фізичне або психічне насильство над іншою людиною, або змушує її до інтимних дій. Аб’юзивні стосунки – насильницькі стосунки або взаємини, в яких одна людина порушує особисті кордони іншої, принижує, допускає жорстокість в спілкуванні та діях з метою придушення волі жертви. Це принизливі взаємини між "тираном" і "жертвою", які супроводжуються постійними маніпуляціями за допомогою грошей, шантажу, погроз і фізичної агресії, а також моральним знущанням з боку агресора

Читати "Моя Київщина" у Facebook