#

Ексголова Київської ОДА повідомив, що від його імені телефонують та просять гроші

21.01.2021 15:50
Ексголова Київської ОДА повідомив, що від його імені телефонують та просять гроші
Олексій Чернишов

Олексій Чернишов, який колись був головою Київської ОДА, розповів, що невідомі особи від його імені  телефонують до різних установ та просять кошти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Lb.ua".

Останнім часом, нібито від мого імені чи за моїм дорученням, керівникам підприємств міністерства почали надходити дзвінки з проханням перерахувати кошти на якісь рахунки, або зробити інші, м'яко кажучи, дивні речі, у тому числі - кадрового характеру, - зазначив Чернишов.

Також зазначив, що деякі отримували анонімні листи, де містилася брехлива інформація про нього. Далі він закликав не піддаватися на провокації, не вірити шахраям й не робити того, що вони просять.

Як то кажуть, якщо ви вирішили ліквідувати одну з найбільших корупційних годівниць в країні, або зайнятися регіональним розвитком без конвертів і не впевнені в правильності обраного шляху, зверніть увагу на якість і рівень аргументів ваших «опонентів». Якщо вони вже просто не здатні до професійної дискусії і вдаються до найбрудніших методів дискредитації, то можна бути впевненим, що ми діємо правильно і ні в якому разі не можна зупинятися. А діяльністю «опонентів» вже займаються відповідні органи, - наголосив Чернишов.

Нагадаємо, що наразі 37 підприємств групи компаній "Укрлендфармінг", одне з яких знаходиться на Київщині, повністю припинили свою роботу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: