#

Екснардеп Москаленко провів форум партії "За майбутнє" у Макарові

05.10.2020 14:21
Екснардеп Москаленко провів форум партії "За майбутнє" у Макарові
Фото з місця події

Сьогодні, 5 жовтня, у Макарові відбулася форум-презентація політичної сили "За майбутнє"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Зауважимо, що на зустрічі був присутній лідер політсили Ярослав Москаленко, який звернувся до присутніх на форумі освітян.

Політика - це найвища форма служіння людям на землі. А вчитель - це людина, яка все своє життя присвячує служінню, - сказав Москаленко.

Заступник голови осередку партії "За майбутнє" на Київщині Ярослав Добрянський закликав присутніх об'єднатися заради майбутнього, а макарівський селищний голова Вадим Токар у своїй промові привітав присутніх із днем селища Макарів.

Варто сказати, що Гаврощинський сільський голова Олексій Коба, кандидат в депутати до Макарівської селищної ради презентував свій проєкт створення регіонального ландшафтного парку площею понад 459 га з футуристичним стилем та розвиненою туристичною інфраструктурою, який уможливить створення робочих місць та розвиток малого та середнього бізнесу.

Вихователька ДНЗ "Теремок" Катерина Гедз розповіла про інклюзію, що впроваджується в закладі, де вона працює. Підприємиця і кандидатка в депутати селищної ради Тетяна Новіцька розповіла про проблеми взаємодії з державними установами.

У своїй заключній промові очільник осередку партії "За майбутнє" на Київщині Ярослав Москаленко наголосив на необхідності дбати саме про українські інтереси.

Ми маємо за мету формувати українську еліту та об'єднувати українців. Це буде складний і довгий шлях, але на ньому головне - не зупинятися, - наголосив він.

Нагадаємо, що в Макарові 15-річний хлопець, який вже мав проблеми із законом, вирішив поцупити автомобіль, аби покатати на ньому дівчину

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: