#

Екснардеп Велікін заходився реанімувати на Київщині партію Палатного-Кличка

17.08.2020 18:31
Екснардеп Велікін заходився реанімувати на Київщині партію Палатного-Кличка
Олег Велікін

На місцевих виборах 2020 року політична партія "УДАР" Віталія Кличка буде виставляти своїх кандидатів на посади голів та депутатів у більшості територіальних громад області

Про це заявив лідер Київської обласної організації, народний депутат України VIII скликання Олег Велікін, передає інформаційний портал "Моя Київщина".

Для активізації участі громадськості у виборчих та післявиборчих процесах, Політична партія "УДАР" Віталія Кличка закликає всіх небайдужих громадян приєднатися до команди активістів, які можуть брати безпосередню участь у впровадженні необхідних змін в нашій країні і своїми діями допомагати будувати нову, європейську, соціальну, правову і демократичну Україну, - йдеться в повідомленні прес-служби партії "УДАР".

Для того, щоб приєднатися до команди активістів "УДАР Київщини", необхідно заповнити анкету, вказавши контактні дані та сфери діяльності, в яких ви хотіли б проявитися.

Нагадаємо, що син ексголови Київської ОДА Анатолія Присяжнюка Олександр подав декларацію на посаду керівника з питань забезпечення діяльності правління Нацбанку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: