#

Екснардеп від Київщини звинуватив президента Зеленського у змові з Порошенком (ВІДЕО)

21.05.2020 09:41
Екснардеп від Київщини звинуватив президента Зеленського у змові з Порошенком (ВІДЕО)
Олександр Онищенко

Нещодавно з’явилося інтерв’ю, у якому колишній депутат від столичної області Олександр Онищенко звинувачує чинного президента України Володмира Зеленського у змові із Петром Порошенком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Страна.ua".

Варто сказати, що екснардепа Онищенка затримали в Німеччині ще в грудні минулого року за сприянням антикорупційних органів України. Однак сам чоловік вважає, що всі справи проти нього політично мотивовані, адже чотири роки тому він виїхав закордон та почав займатися розсекреченням "брудних справ" Порошенко та усіх, хто був до нього приближений.  

Нещодавно, в інтерв'ю журналістам НТВ Онищенко заявив, що вже теперішній президент Володимир Зеленський вступив в змову з Петром Порошенко. Це єдине логічне пояснення тому, що всі справи проти експрезидента покладені під сукно, зате справи проти опонентів Порошенко, у тому числі Онищенка, активізуються.

ДБР порушувало безліч справ щодо Порошенка, але Генеральна прокуратура не підписувала підозри і затягувала їх, - так пояснює змову Онищенко.

Онищенко впевнений, що Петро Порошенко став соратником Зеленського. Для чоловіка це стало очевидним, коли відбулося голосування про продаж землі.

Україною керують американські західні сили. Вони вказують сьогоднішньому уряду, як дружити, що робити. Саме вони наказали Зеленському не чіпати Порошенка. Тому Порошенко і Зеленський знову союзники і роблять спільну справу, яка потрібно Заходу, - заявляє Онищенко.

Раніше ми писали, що підозрюваний у газовій корупції нардеп Онищенко у суді вимагає відшкодування моральної шкоди, якої він начебто зазнав від Порошенка, який назвав його злочинцем.



Читати "Моя Київщина" у Facebook