#

Екснардепа Пашинського випустили із СІЗО

19.12.2019 08:35
Екснардепа Пашинського випустили із СІЗО
Сергій Пашинський

Учора, 18 грудня, народного депутата Верховної Ради 8 скликання Сергія Пашинського, якого підозрюють в нанесенні громадянину тяжкого тілесного ушкодження на Васильківщині, випустили із СІЗО під цілодобовий домашній арешт

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українська правда".

Таке рішення прийняв Київський апеляційний суд, який змінив попередній запобіжний захід Пашинському у вигляді арешту. Екснардепу обрали цілодобовий домашній арешт.

Відповідне рішення суд виніс на засіданні в середу, задовольнивши клопотання захисника Пашинського Андрія Федура. Зокрема, колишньому депутату заборонили залишати будинок в селі Хотов Васильківського району Київської області.

Крім того, на нього були покладені зобов'язання до 3 лютого 2020 рік не спілкуватися з потерпілим і свідками, здати на зберігання свій закордонний паспорт, носити електронний засіб контролю (електронний браслет) і прибувати на першу вимогу.

Відзначається, що суд ухвалив негайно доставити Пашинського з залу засідання суду додому за вказаною в постанові адресою.

 29 листопада Печерський районний суд Києва продовжив Пашинському запобіжний захід у вигляді арешту до 29 січня 2020 року.

Також нагадаємо, що народного депутата VIII скликання Сергія Пашинського арештували на два місяці через заподіяння громадянину тяжкого тілесного ушкодження на Васильківщині.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: