#

Ексочільник Ірпеня Карплюк пікетує Кабмін (ВІДЕО)

12.06.2020 17:18
Ексочільник Ірпеня Карплюк пікетує Кабмін (ВІДЕО)
Володимир Карплюк

Нещодавно, 10 червня, колишній міський голова міста Ірпінь влаштував мітинг під стінами Кабміну проти надання Бучі статусу райцентру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Об'єднання позаштатних інспекторів архітектурно-будівельного контролю" у Facebook.

Зауважимо, що для мітингу ексочільник зібрав працівників міськради та комунальних установ міста, які перед цим написали заяву за свій рахунок. Володимир Карплюк виступав за право Ірпеня бути районним центром.  Відомо, що раніше Ірпінь вважався пріоритетним центром великого району Київщини. Однак на початку червня Кабмін схвалив пропозицію Київської облдержадміністрації по новому районуванню області, і центром одного з найбільших районів визначили Бучу.

Ексочільник Києво-Святошинської РДА Сергій Возний щодо цього говорить, що Ірпінь міг би бути районним центром за умови наявності адекватних керівників.

Карплюк повинен мати повагу до своєї команди, до обласної та центральної влади. З Карплюком зовсім не спілкується регіональна еліта: Буча, Ворзель. Окрім цього, з ним не підтримують контакту частина мешканців міста, облдержадміністрація, обласна рада. Те, що Ірпінь не отримав статусу райцентру – провина виключно Карплюка. Натомість мер Бучі Анатолій Федорук приклав максимум зусиль, щоб місто стало райцентром, - говорить Сергій Возний.


Читати "Моя Київщина" у Telegram