#

Ексочільник Київщини виборов звання "Національного таланту КНР"

21.11.2023 08:00
Ексочільник Київщини виборов звання "Національного таланту КНР"
Максим Мельничук

Ексголова КОДА Максим Мельничук одержав звання "Національного таланту КНР"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис ексголови Київської ОДА Максима Мельничука у Facebook.  

У Китайській Народній Республіці 17 листопада відбувся Національний конкурс науково-інноваційних проєктів “1000 талантів”. З-поміж учасників конкурсу опинився і ексочільник Київщини Максим Мельничук, який вчергове виборов премогу.

Ми вибороли перемогу, і мені особисто, як академіку НААН України, д.б.н., професору Вінницького Національного аграрного університету, присуджено звання "Національного таланту КНР". Таке визнання – результат моєї багаторічної науково-інноваційної праці із моїми колегами на всіх рівнях!

 – йдеться у дописі.

За його словами, таке визнання відкриває нові можливості для міжнародного ділового співробітництва наукових, освітніх та інноваційно-виробничих установ між Китаєм та України.

Враховуючи значущість кожного позитивного дійства на зміцнення Української  Державності і наближення Перемоги і миру – хочу подякувати своїм Батькам, родині і рідним, всім однодумцям по роботі, особливо  керівництву і колективу ВНАУ, колегам із НУБІП, КНУ імені Тараса Шевченка і НААН України, нашим воїнам - захисникам і колегам-волонтерам на всіх рівнях, й запевнити у відданості справі служіння народові України і професійній справі! Дякую колегам і друзям з АН КНР, університетів, коледжів та компаній Шанхаю, Ханчжоу, Венжоу, Харбіну, Джудзі та Сінцангу! Ви – кращі! Разом – до Перемоги!

–  прокоментував Мельничук. 

Нагадаємо, що на Київщині готуються до виборів: що стало відомо.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: