#

Ексочільник Київської ОДА зняв документальний фільм про COVID-2019 (ВІДЕО)

21.12.2020 19:55
Ексочільник Київської ОДА зняв документальний фільм про COVID-2019 (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

В Україні зняли перший на пострадянському просторі повнометражний документальний фільм про коронавірус "COVID-2019: Вихід із червоної зони" за участю колишнього очільника КОДА Михайло Бно-Айріян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Фокус".

Картина була представлена ​​на офіційному Youtube-каналі проекту "7 фільмів Бно-Айріяна". У фільмі показані історії реальних людей, які стали жертвами коронавіруса.

Картина знята в жанрі "фільму-експедиції" по 7 областям України: зйомки проходили в Києві, Краматорську, Кривому Розі, Львові, Миколаєві, Одесі та Черкасах. Фільм був знятий всього за 2 місяці.

В основі сюжету - історії 65 героїв, серед яких медики, волонтери, водії швидкої допомоги, підприємці, робітники, а також пацієнти і родичі пацієнтів з COVID-19. Знімальна група відвідала 15 лікарень, які працюють з ковіднимі пацієнтами, а також три реанімації, де проходили лікування важкохворих пацієнтів. Фільм присвячений загиблим лікарям від COVID-2019, і всім жителям України, кого короновірус позбавив життя.

Також нагадаємо, що перший голова Київської ОДА часів президентства Володимира Зеленського Михайло Бно-Айріян став екскурсоводом.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: