#

Експерти вважають ексголову Київської ОДА міністра Чернишова імовірним кандидатом на голову уряду

22.07.2021 08:30
Експерти вважають ексголову Київської ОДА міністра Чернишова імовірним кандидатом на голову уряду
Олексій Чернишов

Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов може очолити уряд після відставки прем'єр-міністра Дениса Шмигаля восени поточного року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Михайла Шнайдера у Facebook.

За словами Шнайдера, уряд планує побудувати інфраструктуру для 25 індустріальних парків за три роки, про що повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

Блогер вважає, що це забезпечить створення сотень тисяч робочих місць і залучення міжнародних інвестицій. За його словами, він давно спостерігає за діяльністю міністра:

І бачу мінімум піару і самозамилування. А замість цього - максимум ефективності та результативності. На відміну від того ж, Любченка, якого звинувачував у корупції Саакашвілі. До речі, ходять чутки про те, що Шмигаль до осені може піти з посади, а Чернишов - кандидат у прем'єр-міністри. Як на мене, це хороший вибір. Сподіваюся, в ОП [Офісі Президента] така ж думка. Ну а суспільство, обов'язково це підтримає.

Раніше ЗМІ повідомляли, що кандидатуру першого віце-прем'єр-міністра і міністра економіки Олексія Любченка більше не розглядають як претендента на посаду прем'єр-міністра після можливої відставки Дениса Шмигаля восени і переформатування уряду.

Схожу до Шнайдера думку висловив і Кирило Молчанов. За його словами, до Олексія Чернишова варто придивитися вже зараз.

Нагадаємо, що 21 липня голова Київської облдержадміністрації Василь Володін провів брифінг щодо початку в регіоні 5 етапу вакцинації проти коронавірусу та роботи центрів масової вакцинації в населених пунктах Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: