#

Експертиза показала, що винуватець ДТП у Нових Петрівцях був у стані алкогольного сп’яніння

07.12.2021 14:20
Експертиза показала, що винуватець ДТП у Нових Петрівцях був у стані алкогольного сп’яніння
Фото з місця подій

З'явилися подробиці смертельного ДТП у Нових Петрівцях, у якій загинуло двоє людей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Цензор.НЕТ".

З'ясувалося, що за кермом Volkswagen був 32-річний Ігор Тертичний, капітан поліції, начальник сектору ювенальної превенції Вишгородського РУП ГУНП у Київській області.

У ході огляду поліцейськими було встановлено, що водій був у стані алкогольного сп'яніння, хоча від тесту на алкоголь відмовився. Пасажир Volkswagen із місця аварії втік.

23-річний водій Таврії Дмитро з множинними ушкодженнями у лікарні. Його 23-річний друг Ростислав помер на місці, а 22-річна наречена Анжеліка, яка була в машині, померла в кареті швидкої допомоги.

Завідувач хірургічного відділення центральної районної лікарні Вишгороду Андрій Євграфов прокоментував стан Дмитра:

Пацієнт надійшов з переломом правої плечової кістки зі зміщенням. Поки що тимчасово йому накладено гіпс. Найближчими днями ми плануємо провести йому операцію, його життю наразі нічого не загрожує. У Дмитра також струс мозку і зараз він проходить лікування.

Варто додати, що пара поверталася з відпочинку у Єгипті. Друг зустрів їх машиною, щоб відвезти додому. Дмитро та Анжеліка готувалися до весілля.

У ДБР повідомляють, що винуватцю ДТП загрожує позбавлення волі до 12 років із подальшим позбавленням прав на керування транспортним засобом терміном до 10 років.

Наразі головне управління проводить службове розслідування. За цим інцидентом начальник головного управління Андрієм Небітовим підписав наказ про звільнення цього працівника з лав поліції України. За словами свідків, поліцейський був у стані сильного алкогольного сп’яніння, проходити тестування відмовився. Слідство призначило судово-токсикологічну експертизу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram