#

Експрем'єр Гройсман "розжився" елітним житлом на Київщині (ФОТО, ВІДЕО)

09.12.2020 11:50
Експрем'єр Гройсман "розжився" елітним житлом на Київщині (ФОТО, ВІДЕО)
Елітне житло родини Гройсмана

У селі Романків Обухівського району сім’я Володимира Гройсмана володіє двома розкішними будинками, які цілодобово перебувають під охороною  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Страна.ua".

Кілька днів тому Володимир Гройсман виявився в центрі корупційного скандалу. Забудовник Максим Микитась пішов на угоду зі слідством і дав свідчення проти колишнього глави уряду. Гройсман нібито отримав в три рази дешевше ринкової вартості офісні приміщення та паркувальні місця в елітному київському ЖК "Аристократ". Натомість на призначення Олександра Лятамбора президентом в держкомпанію "Укрбуд", - йдеться у повідомленні.

Журналісти виявили, що цього року родина Гройсмана обзавелася резиденцією в селі Романків Обухівського району.

У повідомленні зазначається, що вартість будинку у містечку "Сонячна долина", що в селі Романків, становить 12,6 млн грн. У даному містечку у сім'ї політика три земельні ділянки, загальною площею 91 сотка. Два з них записані на молодшу дочку Христину, а один - на дружину Олену.

Земельні наділи сім'ї Гройсмана розташовані на околиці містечка, з боку нагадуючи хутір. Вони відгороджені одним височенним парканом. Така велика площа дуже сильно виділяється на тлі сусідніх ділянок. Територію з обох боків оточують рукотворні водойми. По периметру встановлено відеоспостереження. А при в'їзді в містечко - пост охорони, де 24/7 чергують охоронці, - зауважується в повідомленні.

Далі розповідається, що обидва будинки двоповерхові з панорамними вікнами від підлоги до стелі. Кожен з котеджів обладнаний просторою кухнею з вітальні, вбиральні, бойлерної, двома санвузлами і літніми терасами, де встановлені крісла-качалки. Біля одного з них на задньому дворі є невеликий фонтан, а біля іншого - басейн.

На кінець зауважується, що за документами, які отримали журналісти "Страна.ua", особняк, який має більшу площу, був куплений Оленою Гройсман в травні.

Нагадаємо, що 6 грудня в Обухові невідомі особи пограбували господарів однієї з квартир.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: