#

Екссудді Вишгородського районного суду загрожує до двох років позбавлення волі

18.03.2020 15:13
Екссудді  Вишгородського районного суду загрожує до двох років позбавлення волі
Фото з мережі Інтернет

До Вищого антикорупційного суду було скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням екссудді Вишгородського районного суду у внесенні завідомо недостовірних відомостей у декларацію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Спеціалізована антикорупційна прокуратура" у Faсebook.

У деклараціях за 2016 – 2018 роки служителька Феміди не вказала фінансові зобов’язання, що виникли у неї внаслідок отримання позики. Зокрема, обвинувачена у декларації за 2016 і 2017 роки не зазначила відомості на загальну суму понад 669 тис. гривень, а за 2018 рік - на понад 659 тис. гривень.

Обвинувальний акт скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті.

Санкція ст. 366-1 КК України передбачає покарання у виді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (до 51 тис.грн – ред.) або громадських робіт на строк від 150 до 240 годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали детективи НАБУ.

Нагадаємо, що 15 березня у Вишгороді асоціація багатодітних родин "Перлина" безкоштовно роздавала людям похилого віку молочні продукти та вітаміни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: