#

Енергетики обстежили мережі, які забезпечують електропостачання 154 лікарень Київщини

09.04.2020 08:43
Енергетики обстежили мережі, які забезпечують електропостачання 154 лікарень Київщини
Фото з місця події

Працівники Київобленерго перевірили електрозабезпечення 154 медичних установ Київщини та нагадали, що стабільне й надійне електроживлення для безперебійності роботи таких установ зараз особливо важливо

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київобленерго.

Працівники компанії перевірили справність роботи енергообладнання Київобленерго, що живить 154 установи медичної інфраструктури та підтвердили його належний стан. Бригади виявили два пошкодження резервних кабельних лінії 10 кВ, які живлять центральну та районну лікарні в двох районах області – Бородянському та Володарському. Тому енергетики оперативно провели ремонтні роботи. Тепер пацієнти та медики можуть бути спокійні – електропостачання лікарень буде надійним попри усі обмежувальні заходи, що наразі діють в Україні.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Сьогодні забезпечення безперебійним електропостачанням лікарень є пріоритетним завданням. Ми слідкуємо за цим цілодобово. Співробітники компанії також провели перевірку запасних матеріалів і сформували резерв. Це дозволить оперативно ліквідувати аварійні ситуації", - зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.

Також нагадаємо, що 9 квітня, планові відключення електроенергії в Київській області відбудуться у Бориспільському, Вишгородському, Згурівському, Кагарлицькому, Миронівському, Обухівському, Переяслав-Хмельницькому, Сквирському, Ставищанському, Таращанському і Фастівському районах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: