#

Фастів узяв участь у Європейському тижні місцевої демократії

11.10.2021 15:50
Фастів узяв участь у Європейському тижні місцевої демократії
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що Фастів у черговий раз узяв участь у Європейському тижні місцевої демократії

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Facebook, цього разу тиждень стартував із зустрічі з представниками проєкту міжнародної технічної допомоги просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні GIZ

У межах візиту обговорювалися питання щодо подальшої співпраці у розбудові енергетичної сталості в громаді, оптимізації енергоспоживання та витрат на фінансування енергоносіїв з бюджету громади, вдосконалення організаційних структур та процесів у довгостроковій перспективі.

Також були проведені навчання для відповідальних осіб за збереження енергії та технічний стан будівель комунальної власності галузей освіти, охорони здоров’я, культури та спорту.

Ще було проведено тренінг для енергоменеджера громади по роботі із сучасним вимірювальним обладнанням, наданого GIZ в користування для визначення та діагностики технічних та кліматичних характеристик будівель.

Нагадаємо, що 7 жовтня керівництву Фастівського хлібоприймального підприємства надано припис про недопущення забруднення або запилення міської території.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: