#

Фастівська федерація футболу отримала нового очільника

22.12.2021 08:20
Фастівська федерація футболу отримала нового очільника
Фото з місця подій

Нещодавно, 12 грудня, для Фастівської міської федерації футболу обрали нового голову

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Фастів City".

12 грудня відбулася чергова IV звітно-виборна Конференція ГО "Фастівська міська федерація футболу", на якій обрали нового очільника федерації  Віктора Денисюка.

Конференція стала завершальним процесом перезавантаження органів управління і незалежних органів футбольного правосуддя ФМФФ. Крім цього, були внесені зміни до Статуту ФМФФ, згідно з якими діяльність громадської організації розповсюджено на територію Фастівської міської територіальної громади.

У Конференції взяли участь Фастівський міський голова Михайло Нетяжук і виконавчий директор ГС "Київське об’єднання асоціацій футболу" Євгеній Євсеєв. У ході звітно-виборної Конференції новим очільником федерації обрано знаного у футбольних колах України, Київщини і Фастівщини Віктора Денисюка.

Він замінив на цій посаді Юрія Гутевича у зв’язку із завершенням терміну повноважень останнього. Заступником голови ФМФФ обрали Олексія Банаська, відповідальним секретарем – Володимира Пилипенка. 

Нагадаємо, що комітет Фастівської міської ради ухвалив рішення про зростання тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook