#

Фастівська прокуратура заявила про розслідування справи щодо іноземця, який рік розбещував неповнолітнього

14.02.2022 18:35
Фастівська прокуратура заявила про розслідування справи щодо іноземця, який рік розбещував неповнолітнього
Фото з мережі Інтернет

Фастівська окружна прокуратура спростувала інформацію щодо того, що у районі чоловік рік розбещував неповнолітнього, а прокуратура не побачила у цьому складу злочину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Днями портал "Моя Київщина" опублікував історію мешканки Фастівщини про те, як співмешканець жінки протягом року розбещував її неповнолітнього сина. За словами пані Ірини, поліцейські Фастівського управління поліції фахово проводять розслідування у цій справі, а от прокуратура району не знаходить у діях її колишнього співмешканця складу злочину.

Фастівська окружна прокуратура спростувала цю інформацію, та заявила, що наразі здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розбещення неповнолітнього за ч 2 ст 165 КК України.

Прокуратура повідомляє, що у січні 2022 року іноземцеві було повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного злочину, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Також додають, що нині у рамах кримінального провадження проводяться необхідні експертизи, за результатами яких буде надано остаточну правову кваліфікацію діям підозрюваного. Досудове розслідування триває.

Зі свого боку, "Моя Київщина" наголошує на тому, що до видання звернулася мати неповнолітнього та надала інформацію щодо розслідування справи про розбещення її сина співмешканцем.

Читати "Моя Київщина" у Telegram