#

Фастівські лікарні готові до коронавірусу (ФОТО)

16.03.2020 13:15
Фастівські лікарні готові до коронавірусу (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що Фастівська центральна районна лікарня готова до госпіталізації, проведення обстеження та лікування хворих із підозрою на коронавірус CОVID-19

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Андрія Герцуна у Facebook.

Наразі відомо, що в лікарні є всі необхідні медикаменти та вироби медичного призначення для симптоматичного лікування хворих на коронавірус CОVID-19. До того ж, усі працівники закладу забезпечені ізоляційними халатами, костюмами біозахисту, рукавичками, бахілами, шапочками, масками із захисним щитком та респіраторами. У відділенні реанімації та інтенсивної терапії є 13 апаратів штучної вентиляції легень для хворих з ознаками дихальної недостатності.

Усі відвідувачі медичного закладу повинні використовувати засоби індивідуального захисту. Зауважимо, що госпіталізація хворих із підозрою на коронавірус CОVID-19 в стаціонарні відділення Фастівської ЦРЛ проводиться за направленням сімейного лікаря або в разі доставлення такого пацієнта каретою екстреної допомоги.

У разі підозри на коронавірус в пацієнта буде проведено забір матеріалів для відправлення на дослідження до вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України. Ба більше, усі пацієнти з підозрою на це захворювання будуть ізольовані в окремі палати. Їм проводитимуть симптоматичне лікування до підтвердження діагнозу. Варто зазначити, що хворі на CОVID-19 діти будуть направленні на лікування до інфекційних відділень міста Боярка, а дорослі в місто Біла Церква. Окрім цього, усі, хто контактував із хворим на коронавірус CОVID-19, будуть знаходитись під наглядом сімейних лікарів.

Нагадаємо, що у Фастівському районі на викраденому автомобілі ВАЗ двоє підлітків тікали від правоохоронців, але загрузли в піску.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: