#

Фірма "РЕИ Бровари" за одну копійку має утилізувати мазут з Чорнобильської АЕС

28.10.2019 13:59
Фірма "РЕИ Бровари" за одну копійку має утилізувати мазут з Чорнобильської АЕС
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що 18 вересня ДСП "Чорнобильська АЕС" Державного агентства з управління зоною відчуження  за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "РЕИ Бровари" про послуги з утилізації мазуту з котельні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Наші Гроші".

Ціна угоди майже у 3 млн разів нижча за очікувану вартість закупівлі у 29 тис грн. На тендер прийшли дві фірми – "РЕИ Бровари" із ціною 15 тис грн. і ПП "Юреко" із ціною 26 тис грн. Під час аукціону обидва учасники упали в ціні до 1 коп. Вінницький суперник "Юреко" британської компанії "Сільвірія Альянс" подав пропозицію на годину раніше від "РЕИ Бровари", тому його розглянули першим і відхилили через відсутність свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ і документу про повноваження підписанта.

Замовник уклав угоду з "РЕИ Бровари" на 1 коп., тому це не було помилкою фірми.

До 20 листопада 2019 року вона має зібрати й утилізувати 582 т топкового мазуту М-100, який зберігається в ємностях на території виробничо-опалювальної котельні "ЧАЕС".

Фірма "РЕИ Бровари" ("reenergy") надає послуги у сфері поводження з небезпечними відходами. Нею володіє київський адвокат Геннадій Говоруха, якому належить ТОВ "РЕИ" і КП "Гребінківський комбінат комунальних послуг" з Миколою Панчуком.

Також нагадаємо, що туристи зможуть побачити кімнату контролю четвертого реактора, у якій і відбулись трагічні події, що призвели до вибуху на ЧАЕС.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: