#

Фірма заступника голови Офісу Зеленського добре "підзаробила" на обслуговуванні олігарха Косюка - розслідування

28.09.2021 14:30
Фірма заступника голови Офісу Зеленського добре "підзаробила" на обслуговуванні олігарха Косюка - розслідування
Кирило Тимошенко

ТОВ "Goodmedia", яке належить родині заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, заробило на проведенні президентського форуму "Україна 30" у 2021 році і на передвиборчій кампанії партії "Слуга народу" у 2020 році

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Наші гроші" та "Бабель"

"Goodmedia" заснував і до березня 2020 року очолював заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко та до вересня 2021 року значився на сайті компанії як CEO.

Видання "Бабель" повідомило, що ТОВ "Goodmedia" без конкурсу стала організатором форуму "Україна 30" і отримала за свої послуги мільйони гривень.

9 компаній стали партнерами форуму, що проходив з ініціативи Володимира Зеленського з лютого до серпня 2021 року в київському виставковому центрі "Парковий".

Компанія "Goodmedia" отримала щонайменше 6,5 млн грн від структур Ріната Ахметова, Андрія Веревського, Юрія Косюка, Олександра Гереги та інших великих бізнесменів, які платили за участь їхніх спікерів у форумі.

За інформацію "Бабеля", від ДТЕК ВДЕ компанія Тимошенків отримала 3,5 мільйона гривень (696 тисяч за "Україна 30. Платіжка" і 2,78 мільйона за "Україна 30. Екологія"). 

За участь у профільних дискусіях на "Україні 30" платили і неурядові організації. NGO перераховували гроші не Goodmedia, а ФОПам, розповів один із учасників ринку.

Нагадаємо, що станом на 30 серпня поточного року уповноважені банки з виконання Державної програми "Доступна іпотека 7%" підписали 759 кредитних договорів на загальну суму 643,78 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram