#

Фонд держмайна має намір продати 24 автостанції в Києві та Київській області

03.02.2020 08:59
 Фонд держмайна має намір продати 24 автостанції в Києві та Київській області
Фото з мережі Інтернет

Фонд держмайна виставив на аукціон акції компанії "Київпассервіс", якій належать низка автостанцій у Києві та області - вартість акцій стартує з ціни 195,94 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

На продаж державний пакет акцій акціонерного товариства "Київпассервіс" розміром 99,9906% статутного капіталу, виставлений, як об’єкт малої приватизації. Проте, на думку заступника Фонду державного майна України Тараса Єлейко, через значний попит його буде продано за ціною, що відповідає великій приватизації.

Аукціон з продажу державного пакета акцій АТ "Київпасссервіс" відбудеться 4 березня 2020 року через систему "ProZorro".

У власності АТ "Київпассервіс" перебуває 6 автостанцій в Києві. Загальна площа будівель і споруд становить 6 тис 252 кв м. Площа земельних ділянок (в т.ч. асфальтових майданчиків) всіх автостанцій Києва досягає 49 тис 881 кв м.

У Київській області у власності АТ "Київпассервіс" знаходиться 18 автостанцій. Загальна площа будівель і павільйонів становить 8 тис 735 кв м. Площа земельних ділянок – 65 тис 393 кв м.

На Київщині "Київпассервісу" належать автостанції в наступних населених пунктах Київщини: Бориспіль, Яготин, Українка, Обухів, Кагарлик, Миронівка, Богуслав, Тараща, Тетерів, Рокитне, Ставище, Тетіїв, Біла Церква, Сквира, Макарів, Пісківка, Іванків, Димер.

Умовою продажу автостанцій є збереження основних видів діяльності – допоміжне обслуговування наземного транспорту та діяльності автостанцій в місті Києві протягом 5 років і протягом 15 років – в Київській області. При цьому, в разі рішення покупцем передати або продати певну автостанцію у комунальну власність відповідної територіальної громади, зазначена умова щодо цієї автостанції вважається виконаним з моменту такої передачі або продажу.

Також нагадаємо, що у селі Крюковщина Києво-Святошинського району пес бійцівської породи, власниця якого є відомою телеведучою телеканалу Україна Олена Кот, жахливо пошматував двох жінок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: