#

Фонд "Мрія" Юлії Паєвської прозвітує про діяльність за 2023 рік в Обухові

25.12.2023 11:30
Фонд "Мрія" Юлії Паєвської прозвітує про діяльність за 2023 рік в Обухові
Логотип

27 грудня благодійний фонд "Мрія", заснований волонтеркою і парамедиком Юлією Паєвською "Тайрою", публічно прозвітує про результати діяльності за 2023 рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина". 

На сьогодні під опікою фонду перебувають майже 7000 родин загиблих, зниклих безвісти і полонених захисників. Допомога сім’ям не обмежується гуманітарними запитами. Фонд реалізує кілька масштабних проєктів, спрямованих на компенсацію освітніх втрат і підтримку дистанційного навчання дітей, позашкільний розвиток і самоосвіту, оздоровлення та відпочинок, психологічне розвантаження. 

Протягом цього року регіональні представництва "Мрії" відкрито у більшості областей України, щоб за допомогою місцевих волонтерів ефективніше та оперативніше надавати цільову допомогу тим, хто цього потребує.

Також 27 грудня охочих запрошують на відкриття офісу Київського регіонального представництва в м. Обухів за участі родин українських Героїв, якими опікується фонд. О 14.00 відбудеться відкриття за адресою Київська обл, м. Обухів, вул. Миру, 17а, офіс 8. О 14.30-15.00 пройде зустріч з підопічними родинами та презентація публічного звіту від виконавчої директорки благодійного фонду "Мрія" Тетяни Комлик (Татуся Бо) в сусідньому приміщенні за адресою вул. Київська, 113а, конференц-зал "Золотий фазан".

Юлія Паєвська зазначає:

Наша головна справа - Перемога. І на цьому шляху так важливо пам'ятати, яку жертву заради нашої волі, заради перемоги приносять українці. Пам'ятати і підтримувати ті родини, кому зараз найважче, чиї рідні в полоні, чиї рідні зникли безвісти, чиї рідні загинули. Рік тому ми починали з мрій 100 родин, а зараз у "Мрії" -  понад 5 тисяч родин і понад 7 тисяч дітей. Це важкий і великий шлях, проте ми мусимо його пройти заради цих людей і цих дітей, заради нашого майбутнього і нашої України.

Нагадаємо, що депутатка Бучанської районної ради Олеся Василець розробила програму виділення коштів на лікування та реабілітацію бійцям, які повернулися з фронту з пораненнями різного ступеня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram