#

Фото дня: Васильківщина "оцінила" роботу ексдепутата Кононенка

01.06.2020 19:37
Фото дня: Васильківщина "оцінила" роботу ексдепутата Кононенка
Фото з мережі Інтернет

На зупинках і парканах по трасі "Васильків-Обухів" місцеві жителі висловили свою думку щодо роботи Кононенка 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".  

Український бізнесмен і політичний діяч Ігор Кононенко своєю діяльністю розгнівав жителів міста Васильків. На всю стіну зупинки написано звинувачення у крадіжці - "Кононенко вор". Як відомо, колишній нардеп балотувався на парламентських виборах 2019 року по 94 виборчому окрузі, але програв представнику партії "Слуга народу" Олександру Дубінському з результатом 40,94% (30 781 голосів) проти 12,01% (9 036 голосів).

Довідково:

Ігор Кононенко – депутат Верховної Ради 8 скликання, соратник і партнер п’ятого президента Петра Порошенка. У 2014 році пройшов до парламенту по списку "БПП". Має спільний бізнес із колишнім президентом Петром Порошенком. Зокрема, вони є кінцевими бенефіціарами спортивно-оздоровчого комплексу "Монітор", більш відомого як елітний фітнес-клуб "5-й елемент".

Раніше журналісти програми "Схеми: корупція в деталях" (спільний проект Радіо Свобода і телеканалу "UA:Перший") оприлюднили записи телефонних розмов бізнесмена Дмитра Крючкова, братів Суркісів та Кононенка, які свідчать про причетність останнього до афер в енергетиці.

Нагадаємо, що за інформацією колишнього депутата Сергія Лещенка, олігарх Ігор Коломойський за перевіреною схемою перевіз центральний офіс "Центренерго" до одного із санаторіїв Обухівщини в селі Рудики.



Читати "Моя Київщина" у Telegram