#

Екснардеп розповів, як Коломойський перевіз у санаторій на Київщині офіс "Центренерго"

29.05.2020 08:27
Екснардеп розповів, як Коломойський перевіз у санаторій на Київщині офіс "Центренерго"
Фото з мережі Інтернет

За інформацією колишнього депутата Сергія Лещенко, олігарх Ігор Коломойський за провіреною схемою перевіз центральний офіс "Центренерго" до одного із санаторіїв Обухівщини в селі Рудики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Telegram-канал "Лещенко тут".

Ексдепутат зазначає, що Коломойський також перевіз туди і всю документацію, яка надзвичайно важлива для самого олігарха та його підручного, колишнього депутата Євгена Геллера.

Зауважимо, що вже кілька місяців влада намагається змінити менеджмент державної компанії "Центренерго", керівництво якої захоплено Коломойським.

Зараз боротьба Коломойського за "Центренерго" нагадує його ж методи, якими він п'ять років тому боровся за контроль над держкомпанією "Укртранснафта" і наполовину державної компанії "Укрнафта". Тоді, чекаючи штурму, офіс "Укрнафти" обнесли залізними гратами і привели озброєних осіб, які представлялися батальйоном "Дніпро", - проводить паралелі Сергій Лещенко.

Також ексдепутат додає, що місце, де тепер знаходиться центральний офіс "Центренерго", перетворилося на фортецю з колючим дротом, бетонними блоками і автоматниками. Все це робиться в зв'язку з можливим штурмом для звільнення крісла глави державної компанії від ставленика олігарха.

До того ж, Сергій Лещенко зазначає, що куратор цієї території від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський мовчить з приводу цього свавілля.

Йому цікавіше знімати ролики перед мерією Києва. Хоча все це відбувається прямо на території виборчого округу 94, який він представляє в Раді. Але нічого дивного немає - не буде ж Дубінський викривати Коломойського?, - говорить Лещенко.

Нагадаємо, що Обухівська ЦРЛ наразі опинилася на грані матеріального колапсу, натомість місто та район не можуть поділити між собою права власності на медзаклад та почати фінансування ремонту та виплату заробітних плат.

Читати "Моя Київщина" у Facebook