#

Футбол у кулях і човен-дракон: як у Бучі святкуватимуть День молоді

22.06.2021 20:35
Футбол у кулях і човен-дракон: як у Бучі святкуватимуть День молоді
Фото з мережі Інтернет

Бучанська міська рада запрошує креативно та весело відсвяткувати День молоді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook.

Драгонбот - велике каное, з головою та хвостом дракона. Перед тим, як його "осідлати" на воді, охочі вчитимуться управляти їм на суші.

Існує кілька видів футболу, де правила відрізняються від стандартних. Наприклад, бампербол. Бампербол або футбол в кулях – це той же футбол, ось тільки до звичайної форми тут додаються спеціальні надувні сфери.

Ніколи не пробували грати? Приходьте і будемо разом відпочиваючи святкувати!, - йдеться у повідоленні.

Також нагадаємо, що нещодавно у Бучі нетверезий водій вчинив ДТП, хуліганив та агресивно реагував на вимоги поліцейських, а ще пізніше – запропонував хабаря інспекторам.

На зображенні може бути: текст «буча S бучанська мська рада BLLi1 MOTOJί Ta спорту бучанськой мськой рази бучанська мська територальна громада 27 червня день молоди DRAGON BOAT початок молоджних розваг на човнах (безкоштовно, локаця: озеро) 10.00 мисце проведення: бучанський мський парк м.буча, вул. пнститутська,54 бампербол бол початок: початок:14.00 14.00 локация: метелики»

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: