#

Футбольна команда "Дніпро" з Козина була за крок від трійки лідерів

04.12.2020 18:20
Футбольна команда "Дніпро" з Козина була за крок від трійки лідерів
Фото з місця події

Футбольна команда "Дніпро" не змогла вибороти призове місце, але деякі гравці отримали індивідуальні нагороди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Faсebook.

Для команди "Дніпро" після минулорічного виступу у чемпіонаті району з футболу, участь в обласній першості стала новим викликом, до якого футболісти ринули з ентузіазмом.

Першу половину сезону колектив формувався. Приходили нові гравці, які одразу ставали своїми у нашій дружній футбольній сім’ї. Ми поступово набирали форму. Впродовж усього чемпіонату, у команді панувала чудова атмосфера, а взаємоповага та підтримка між гравцями створювали незламний дух, позитивний настрій та зразкові колективні відносини як під час тренувань і матчів, так і за межами поля, - розповів тренер команди Ігор Павлович Жук.

На жаль, футболістам із Козина не вдалося посісти призових місць, але деякі гравці отримали індивідуальні нагороди. Серед них Амара Соума, який забив 23 м’ячі у ворота суперників, став кращим бомбардиром.

Можна багато говорити про те, що ми заслуговували на більше та були за крок до трійки лідерів, але результат - на табло, - зазначив тренер "Дніпра".

На кінець зауважується, що команда в майбутньому буде працювати наполегливіше над покращенням та вдосконаленням гри.

Нагадаємо, що журналісти показали найдорожчі будинки селища Козин Обухівського району , де мешкають експрезидент України Петро Порошенко, лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко та інші відомі політики.

Читати "Моя Київщина" у Telegram