#

Журналісти показали найдорожчі будинки Козина (ВІДЕО)

01.12.2020 16:30
Журналісти показали найдорожчі будинки Козина (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Журналісти показали найдорожчі будинки селища Козин Обухівського району , де мешкають екс-президент України Петро Порошенко, лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко та інші відомі політики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНІАН".

Розкішними палацами із власними виходами на пляж, охороною та камерами спостереження пройшлися журналісти програми "Гроші".

Ось, наприклад, маєток за 10 мільйонів доларів, територія у 1,2 гектари, власний пляж, винні погреби, СПА-центр і безліч камер спостереження! І не менш престижні сусіди – Петро Порошенко, Юлія Тимошенко, - йдеться у сюжеті.

Петро Порошенко має на березі Дніпра цілий палац. Політики Юлія Тимошенко, Віктор Ющенко, Анатолій Кінах також володіють не одним гектаром землі тут.

У 2014 році поряд з Козиним - у Конча-Заспі - вартість будинків сягала і 20 мільйонів доларів. Тоді це був рекорд.

Сім років тому один з найдорожчих будинків коштував 15 мільйонів доларів. Він продається і понині. Але власник вже зменшив ціну - до 10 мільйонів доларів.

Зараз на продажі - сусідство з колись головним радикалом країни - Олегом Ляшком. Це еко-будинок із мармуру та дерева знаходиться у селі Рудики. Його побудували два роки тому і одразу виставили на продаж. За сусідство з Ляшком прийдеться викласти 5 мільйонів доларів.

Також нагадаємо, що Президент України разом з Кабінетом міністрів розглядають можливість розгортання на базі державного підприємства "Санаторій "Конча-Заспа" тимчасового протиковідного госпіталю.


Читати "Моя Київщина" у Telegram