#

Галина Єрко підвела підсумки своєї п’ятирічної діяльності в КОДА

02.09.2020 14:10
Галина Єрко підвела підсумки своєї п’ятирічної діяльності в КОДА
Галина Єрко

Депутат Київської обласної ради від "Європейської солідарності" Галина Єрко розповіла про результати своєї діяльності в головному представницькому органі столичного регіону

Про це повідомляє кореспондент інформаційного порталу "Моя Київщина".

Нагадаємо, що Єрко планує балотуватися до Київської обласної ради на наступний термін.

Добігає кінця каденція депутатів обласних, районних та місцевих рад. Тож наразі час звітувати про пророблену роботу. Галина Єрко розповіла про те, що вдалося втілити в життя в її рідній Бородянці.

Галина Єрко зізналася, що започатковувати різні проєкти в рідному окрузі почала ще до політичної кар’єри, але саме депутатство дало можливість реалізовувати ці та інші проєкти вже на більш високому рівні.

За сприяння Єрко з бюджету Київської області було залучено два мільйони гривень на капітальний ремонт адміністративного корпусу Бородянської центральної районної лікарні. Для медустанови було придбано нове обладання та реанімобіль.

Також Галина Єрко опікується Бородянським центром соціально-психологічної реабілітації населення, який забезпечує патронаж та дозвілля дітей-сиріт, багатодітних та малозабезпечених сімей, а також воїнів АТО.

Читати "Моя Київщина" у Facebook