#

Гендиректор аеропорту "Бориспіль" задекларував майже 4 млн грн зарплати за минулий рік

04.06.2024 10:37
Гендиректор аеропорту "Бориспіль" задекларував майже 4 млн грн зарплати за минулий рік
Олексій Дубревський

Генеральний директор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Олексій Дубревський у 2023 році задекларував 3,788 млн гривень заробітної плати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Українські новини".

Про це йдеться в його декларації за 2023 рік. Якщо поділити суму на 12 місяців, то це близько 315,7 тис. гривень за місяць. У попередньому, 2022 році, Дубревський задекларував 4,06 млн гривень зарплати. Крім того, у квітні 2024 року він задекларував 431,9 тис. гривень зарплати. 

Дубревський обіймає посаду гендиректора аеропорту "Бориспіль" з липня 2021 року. Раніше він керував комунальними підприємством "Міжнародний аеропорт Запоріжжя". Крім того, Дубревський працював у таких компаніях, як у LufthansaAG, КП "Міжнародний аеропорт Донецьк ім. С.С. Прокоф’єва", "Міжнародний аеропорт Рас-Ель-Хайма" (ОАЕ).

Як відомо, Україна повністю закрила свій повітряний простір для цивільних літаків 24 лютого 2022 року, у день початку повномасштабного вторгнення Росії. При цьому державне підприємство обслуговування повітряного руху (Украерорух) заявило, що повітряний простір відкриють після завершення війни. 

Нагадаємо, що ще в лютому з'явилася інформація, що аеропорт Бориспіль готується до відкриття, а днями кияни помітили в небі начебто цивільний літак.

Читати "Моя Київщина" у Facebook