#

Герой України Олександр Мостіпан організував гуманітарні вантажі з продовольством у Бучу (ФОТО)

06.04.2022 11:25
Герой України Олександр Мостіпан організував гуманітарні вантажі з продовольством у Бучу (ФОТО)
Фото з місця подій

Власник групи компаній "Нива Переяславщини" Олександр Мостіпан на прохання заступника голови Київської обласної ради Ярослава Добрянського організував надання гуманітарної допомоги у місто Буча

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Група компаній Нива Переяславщини" у Facebook.

У Бучу завезли дитяче харчування, воду, ліки,  крупи, консерви, - усе чого місто не бачило за майже місяць окупації. Одна за одною в Бучу під’їжджають машини із продовольством.

Олександр Мостіпан зазначає, що зараз понівеченому окупантами місту потрібні насамперед товари, які зараз підтримають населення, що живе без світла та газу. Тому в Бучу направили машину із м’ясними консервами.

Власник "Ниви Переяславщини" сказав:

Ми пам’ятаємо це місто дуже гарним, молодим і красивим і твердо віримо, що зовсім скоро воно знову стане таким. Щиро зичимо цьому чудовому місту відродження і подальшого розвитку. Переконані, що ми разом відсвяткуємо Перемогу на його світлих вулицях.

Слідкуйте за новинами "Моя Київщина" у Telegram.

У 2021 році Герой України Олександр Мостіпан зайняв 25-ту позицію рейтингу ТОП-100 найвпливовійших людей Київщини. Олександр Мостіпан – один із найвпливовіших та найуспішніших бізнесменів Київської області. Аграрним сектором він займається вже більше 20 років і з кожним днем збільшує та вдосконалює власне виробництво. За президентства Віктора Ющенка Мостіпан був удостоєний звання Герой України, а у 2021 році за особливий внесок в аграрний розвиток держави Міністерство агрополітики назвало його одним із 53 видатних аграріїв часів незалежності.  

Підприємцю належить група компаній "Нива Переяславщини", яка займається вирощуванням та зберіганням зернових, виробництвом комбікормів, відгодівлею свиней,  м'ясопереробкою та реалізацією продукції ТМ "П’ятачок" у власних магазинах та більшості великих торгових мереж. Компанія має 12 сучасних свинокомплексів, а її земельний банк складає близько 23 га. Цього року на 13 Міжнародному конгресі "Прибуткове свинарство" "Нива Переяславщини" отримала відзнаку "Лідер галузі – 2021".

Бізнесмена називають аграрієм європейських стандартів, адже група його компаній працює за датськими технологіями. Окрім того, він чи не перший в Україні почав широко використовувати вакуумне пакування для своєї продукції, чим спонукав вийти на новий рівень і конкурентів.

Олександр Мостіпан продовжує впливати на політичну ситуацію в усіх громадах, де розміщені його активи. А також піклується про те, щоб на цих територіях був забезпечений правопорядок. Саме він посприяв ефективній реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади" в Студениківській ОТГ.





Читати "Моя Київщина" у Telegram