#

Голова Бориспільської РДА розпродав земельних ділянок на понад півмільйона гривень

05.05.2018 16:09
Голова Бориспільської РДА розпродав земельних ділянок на понад півмільйона гривень

Голова Бориспільської РДА Олександр Туренко вирішив розпродати всю нерухомість, якою обзавелася його дочка, поки він був головою земельної комісії в Обухівському райраді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиївVласть".

Три десятка ділянок на Обухівщині чиновник продав всього за півмільйона гривень. Про це стало відомо з декларації про доходи та майно голови Бориспільської РДА Олександра Туренко за 2017 рік.

Серед суттєвих змін в декларації голови Бориспільської РДА - дохід від відчуження нерухомого майна в сумі 633 тис. 830 гривні. Швидше за все, мова йде про продаж близько 30 ділянок землі. Так, в минулому році тоді ще голова Обухівської РДА Олександр Туренко задекларував близько 70 ділянок в Обухівському і Бориспільському районах Київської області. У декларації за 2017 рік земельних ділянок залишилося чотири десятки.

Так, з декларації "зникло" 4 ділянки по 20 соток в Козині, 16 ділянок в місті Українка по 12 соток і 2 по 90. Чи не вказані в декларації "торішні" 9000 кв.м в Нещерові Обухівського району, 4 га в Нещерові і 2 ділянки по 2 га в селі Халеп'я, які в декларації 2016- го року були записані на доньку Олександра Туренко.

Крім успішного продажу нерухомості в 2017 році Олександр Туренко поповнив свої фінансові активи за рахунок частково повернутого боргу в сумі 400 тис. Доларів - тепер йому повинні за все 385 тис. Доларів. Удома він зберігає 40 тис. Євро, у дружини на руках 150 тис. Гривень.

Їздить чиновник як і раніше на Mercedes Viano і Lexus RX 450H. За водної гладі Туренко пересувається на яхті SEA REY SUNDANCER.

На посадах голови Обухівської і Бориспільської райдержадміністрацій Олександр Туренко заробив в минулому році 164 тис. 874 гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: