#

Голова Броварської РДА Біркадзе ініціював приїзд нардепа Дубінського на зустріч з громадою (ФОТО)

08.10.2020 09:50
Голова Броварської РДА Біркадзе ініціював приїзд нардепа Дубінського на зустріч з громадою (ФОТО)
Олександр Дубінський

На Броващині відбулася зустріч народного депутата України Олександра Дубінського з жителями села Требухів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Слуга Народу - Київська область" у Faсebook.

За запрошенням голови Броварської РДА Георгія Біркадзе народний депутат обговорив болюче для громади питання.

Також Олександр Дубінський разом із Дмитром Ратніковим, кандидатом на посаду голови Броварської ОТГ, представив команду кандидатів у депутати від "Слуги Народу".

Серед них — кандидат у депутати Київської облради Володимир Колодюк — юрист з успішною практикою. Наразі Колодюк займається супроводженням законотворчої діяльності народного депутата. Володимир Колодюк націлений на втілення реальних змін у Броварському районі та на Київщині. Планує очистити місцеву владу від корупціонерів та забезпечити прозорість бюджетного процесу.

На зустрічі була обговорена та презентована стратегія розвитку громади. Проте важливою проблемою, яка дуже хвилює людей, – відсутність генерального плану. В умовах, коли завдяки реформі децентралізації села Требухів та Княжичі увійшли до складу Броварської міської ОТГ, виникає небезпека безконтрольної забудови.

Об’єднання громад створює додаткову спокусу для забудовників використати нові райони під забудову. В цій ситуації одним із перших кроків нової влади має стати розробка і ухвалення генерального плану не лише міста Бровари, а й сіл, що увійшли до складу громади, – наголосив під час зустрічі Олександр Дубінський.

Нагадаємо, що 30 вересня президент Володимир Зеленський присвоїв звання "Заслужений вчитель України" вчительці з Броварів.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: