#

Голова ДБР Труба повідомив нові подробиці вбивства Кирила Тлявова з Переяслава (ВІДЕО)

28.06.2019 08:56
Голова ДБР Труба повідомив нові подробиці вбивства Кирила Тлявова з Переяслава (ВІДЕО)
Убитий хлопчик

Сьогодні, 28 червня, з'явилися нові дані щодо правоохоронців, винних у смерті 5-річного хлопчика з Переяслава

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Громадське".

Нагадаємо, що 31 травня в місті Переяслав 5-річний хлопчик на подвір’ї отримав вогнепальне поранення у голову. Як з'ясувалося згодом, стріляли двоє правоохоронців, яких 2 червня було затримано. Відтак, уже 3 червня стало відомо, що Кирило Тлявов із Переяслав-Хмельницького помер у Київському міському центрі дитячої нейрохірургії, а 5 червня малолітнього хлопчика поховали.

Варто зауважити, що правоохоронці вживали алкогольні напої в день убивства протягом доби: вранці, в обід, ввечері. Голова ДБР зазначив, що встановлено фактично похвилинно місцезнаходження поліцейських після вистрілу в дитину.

Проте наразі ще не встановлено місцезнаходження знаряддя вбивства. У ДБР це пояснюють тим, що пройшло більше 5-6 годин від транспортування дитини до лікарні до кваліфікації виявленого в неї поранення як вогнепального. Тому за цей період часу можна було знищити або ж сховати зброю.

Відтак, є окреме провадження, у якому буде надано юридичну оцінку діяльності медичних працівників, через халатну поведінку яких так довго не могли ідентифікувати поранення внаслідок пострілу з вогнепальної зброї. Підозрюваних поки що немає, проводяться допити.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: