#

Голова Димерської ОТГ розповів про використання туристичного потенціалу громади

30.12.2021 09:10
Голова Димерської ОТГ розповів про використання туристичного потенціалу громади
Володимир Підкурганний

Нещодавно голова Димерської громади Володимир Підкурганний дав інтерв’ю, де розповів про заходи, спрямовані на підвищення ефективності використання туристичного потенціалу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За словами голови Димерської ОТГ у громаді є певні об’єкти, які користуються попитом серед людей, так як вони є безкоштовними. Далі він зауввжив, що вони співпрацюють із відомими базами відпочинку, тобто, наповнення бюджету відбувається і через туристичний збір.

Володимир Підкурганний сказав:

Завдяки плідній співпраці нам вдалось спрямувати кошти в бюджет громади від туристичного збору, а це понад 100 тис гривень з кожної установи. Наприклад, щодо локації Сухолуччя, де проживав колишній президент, то на сьогоднішній день на державному рівні прийнято рішення передати  цей об’єкт в  управління певній компанії, яка здійснює там свою господарську діяльність. Розбудова власними силами – це теж пріоритет, але глобальні перспективи щодо туризму не в топ перших завданнях.

Нагадаємо, що у Димері була створена полунично-лавандова ферма oLawander ще чотири роки тому, а зараз основне лавандове поле під фотосесії займає 0,7 га.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: