#

Голова Фурсіївської ОГТ Микола Фурсенко відмовився створювати регіональний інформаційний центр

08.10.2019 07:54
Голова Фурсіївської ОГТ Микола Фурсенко відмовився створювати регіональний інформаційний центр
Микола Фурсенко

Микола Фурсенко схвально відгукнувся на пропозицію спільним зусиллями створити регіональний інформаційний центр для вивчення, популяризації та формування навчальних програм на тему: "Децентралізації та розвитку місцевого самоврядування в Україні"

Про це повідомили інформаційному порталу "Моя Київщина" представники відомої громадської організації.

Як розповіли представники громадської організації, ідея виникла в процесі реалізації проектів у різних регіонах України, а також при дослідженні та вивченні питання стану справ у реформі децентралізації.

Важливим фактором представники органу вважали те, що Микола Фурсенко багато років очолює Всеукраїнську асоціацію сільських та селищних рад, а також відсутність у Україні подібних інформаційний центрів, які знаходяться у віддалених від столиці та обласних центрів пунктах.

На даний момент вже більше двох років без пояснення причин голова громади Фурсенко не дає відповідь на звернення громадської організації з викладенням суті проекту та ініціативи, дивним є те, що він сам наголошував на важливості та перспективності даного проекту і сам попросив звернутися до нього та надати проекту максимальної публічності.

Отже, керівництво громадської організації робить висновок, що Микола Іванович Фурсенко, полковник запасу Збройних сил України, багаторічний сільський голова села Фурси, голова Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, а також чинний голова Фурсіївської ОТГ, відмовляється створювати регіональний інформаційний центр.

Також нагадаємо, що у селі Фурси Білоцерківського району за кошти Міністерства розвитку навколишнього середовища Великобританії чистять річку Кам'янку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: