#

Голова Київської ОДА Горган "засвітився" у компанії з кримінальним авторитетом (ФОТО)

05.06.2018 10:24
Голова Київської ОДА Горган "засвітився" у компанії з кримінальним авторитетом (ФОТО)

Журналіст Володимир Бойко опублікував світлину, на якій зафіксовані очільник Кода Олександр Горган разом з одіозним кримінальним авторитетом Олександром Ліщенком, відомим журналістом, головредом сайту Цензор.нет Юрієм Бутусовим, екс-міністром молоді та спорту України Дмитром Булатовим та колишнім депутатом Київради від Блоку Черновецького Олексієм Самохіним

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис журналіста Володимира Бойко у Facebook.

Олександр Ліщенко – виходець з банди Валерія Прищика. За деякою інформацією існує версія, що це саме він разом з іншим членом цього організованого злочинного угруповання Олексієм Чеботарьовим («Чеба») організував вбивства «Прища» 1 грудня 2003 року

Як повідомлялось раніше, у селищі Гореничі під Києвом у ніч на 4 червня 2018 року був розстріляний автомобіль Range Rover, у якому перебував кримінальний авторитет Олександр Ліщенко, більше відомий як «Ліча». Водій (24-річний Максим Ковтуненко) загинув, а за інформацією правоохоронних органів володаря в машині не було.

У 2014 році «Чеба» був оголошений у розшук за підозрою в організації викрадення та катування в січні 2014 року нинішнього народного депутата України Ігоря Луценка.

"З такої нагоди хотів би прокоментувати фотографію, яка була зроблена в 2013 році", - розповів журналіст.

Перший зліва – Юрій Бутусов, нині – член колегії МВС та народний експерт України з усіх питань. Тривалий час його фінансував «Лічі», зокрема, коли активісти проводили в Києві мітинги проти незаконної забудови, Бутусов привозив на місце проведення заходу звукопідсилювальну апаратуру й намагався піснями глушити виступи промовців. Щоправда, це Бутусов робив тільки в тому випадку, коли забудовник був пов’язаний з «Лічею».

Другий зліва – між Бутусовим і Булатовим – нинішній голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.

Третій зліва – екс-міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов. Булатов під час акцій протесту в 2013-2014 роках співпрацював з СБУ, передаючи інформацію про активістів «Автомайдану», яка використовувалась для спалення автомобілів учасників акцій протесту. У січні 2014 року імітував своє викрадення, перед тим знявши з банківської картки, на яку збирались пожертви для «Автомайдану», 50 тис. доларів. Після «порятунку» Булатов заявив, що був викрадений особами, які розмовляли з російським акцентом і які йому, начебто, відрізали вухо. Після чого на поцуплені гроші відправився разом з коханкою (прес-секретарем партії «Батьківщина» Катериною Лебедєвою) відпочивати в Домініканську республіку. На даний час Булатов очікує призначення на посаду заступника голови Держкомрезерву.

Шостий зліва (у жовтій футболці та темно-синіх спортивних штанях) – Олександр Ліщенко («Ліча»).

Крайній праворуч опізнаний як колишній депутат Київради від Блоку Черновецького Олексій Самохін, який перейменував свою кишенькову партію на «Автомайдан» і торгував обличчям на парламентських виборах 2014 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: