#

Голова КОАФ Засуха вперше зустрівся з керівниками усіх ФК області (ФОТО)

27.03.2020 14:10
Голова КОАФ Засуха вперше зустрівся з керівниками усіх ФК області (ФОТО)
Фото з місця події

На початку місяця, 5 березня, новий голова Київської обласної асоціації футболу Андрій Засуха вперше зустрівся з керівниками усіх футбольних клубів області

Про це інформаційному порталу "Моя Київщина" стало відомо із власних джерел.

В офісі Київської обласної асоціації футболу 5 березня відбулася перша зустріч голови КОАФ Андрія Засухи з керівниками усіх футбольних клубів області.

Темами розмов були формат майбутніх змагань, час початку чемпіонатів Вищої та Першої Ліг області. Також на тій зустрічі було затверджено склад учасників першолігових та основних аматорських перегонів цього року.

"Ми, нова адміністрація КОАФ, поспілкувалися з керівниками футбольних клубів, розповіли про нововведення, наприклад комітет арбітрів. Бо арбітраж – це важливо; до них мають ставитися більш лояльно", – розповів нам виконавчий директор КОАФ Євген Євсеєв.

Також на зустрічі провели жеребкування перед змаганнями та завірили грошові внески. Захід пройшов у спокійній робочій обстановці.

Нагадаємо, що власник Індустріального парку "Біла Церква" Василь Хмельницький повідомив, що під час кризи необхідно зрізати зайві витрати на транспорт та оренду, але зберігати команду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: