#

Голова Коцюбинського просить Президента захистити громаду від забудовників Кличка (ВІДЕО)

05.10.2023 17:00
Голова Коцюбинського просить Президента захистити громаду від забудовників Кличка (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Коцюбинський селищний голова та депутати фракції "Слуга народу" Сергій Даніш звернувся до Президента України з проханням захистити селище Коцюбинське від посягань з боку команди мера Києва Віталія Кличка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Сергія Даніша у Facebook.

В опублікованому зверненні Сергій Даніш просить залишити Коцюбинське та Коцюбинський ліс у статусі Національного парку в межах Київської області.

Голова Коцюбинського зауважив:

Ми боремося за те, щоб селище Коцюбинське залишилося в межах Київської області. Ми боремося за те, щоб Коцюбинське не було "статистикою" заради інтересів київських забудовників. Команда мера Києва Віталія Кличка вже понад десятиліття робить все можливе й неможливе, щоб стерти наш населений пункт з лиця землі. Вони тиснуть на чиновників високого рангу та тиснуть на суди.

Сергій Даніш відкинув звинувачення у незаконній вирубці Коцюбинського лісу та звернув увагу на те, що цим займається "Київський лісгосп":

Використовуючи легкий доступ до медіа-ресурсів, нас неодноразово звинувачували у зазіханні на Національний парк – начебто ми хочемо вирубати ліс… Проте, знімки з Google-карти чітко свідчать, що зі сторони Коцюбинського не було знищено жодного дерева. Натомість, “Київський лісгосп” вирубав дерева десятками гектарів.

Селищний голова звернувся до Володимира Зеленського:

Шановний пане Президенте! Просимо Вас на найвищому політичному рівні припинити цю багаторічну маніпуляцію та навести порядок в межах між областю та столицею. Просимо захистити нас від тиску київських чиновників та залишити Коцюбинське і Коцюбинський ліс в статусі Національного парку в межах Київської області.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" поспілкувалася з головою громади селища Коцюбинське Сергієм Данішом.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram