#

5 питань: Сергій Даніш, голова смт Коцюбинське (ВІДЕО)

21.09.2023 09:20
5 питань: Сергій Даніш, голова смт Коцюбинське (ВІДЕО)
Сергій Даніш

"Моя Київщина" поспілкувалася з головою громади селища Коцюбинське Сергієм Данішом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Говорили про те, як громада зустріла повномасштабне вторгнення рф, про привласнення столицею частини території селища, про намагання примусово завести громаду до складу міста Києва.

Голова зауважив, що за понад рік війни надходження  до бюджету не змінилися, а в цьому році навіть є перевиконання, тому що жителі громади продовжують працювати. 

Сергій Даніш також розповів про розподіл коштів у громаді на даний момент:

Найбільше коштів спрямовується на ремонти закладів освіти, на ремонти дахів та організацію теплопостачання, на пальне, підтримку територіальної оборони. Зараз готуємося до зими, міняємо комунікації, і все це робиться за кошти місцевого бюджету. В цьому році обов’язково відремонтуємо внутрішньо Дитячо-юнацьку спортивну школу, великий спортивний зал, який, до речі, мали відремонтувати ще минулого року, та роздягальню, щоб діти мали можливість займатися спортом в нормальних умовах. Там ми міняли вікна, вже завершили ремонт їдальні, замінили миючу машину, зокрема закупили новий посуд діткам на 400 тис грн. Обов’язково зробимо два входи, які запланували в минулому році, бо школі вже майже 40 років.


Читати "Моя Київщина" у Telegram