#

Голова КОДА привітав військовослужбовців із прийдешнім Днем захисника України (ФОТО)

14.10.2020 11:00
Голова КОДА привітав військовослужбовців із прийдешнім Днем захисника України (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 13 жовтня, Василь Володін подякував військовим Київщини за героїзм під час виконання бойових завдань в зоні АТО/ООС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Василь Володін подякував військовослужбовцям за мужність і героїзм під час виконання бойових завдань і в знак поваги вручив почесні відзнаки.

Урочиста церемонія відбулася сьогодні у Національному музеї-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році», що в Нових Петрівцях Вишгородського району. У ній взяли участь ветерани АТО/ООС, активісти Революції Гідності та рідні загиблих героїв.

Зараз, коли знову триває боротьба за свободу і незалежність України, я щиро дякую кожному воїну за мужність та героїзм, відвагу та бойове братерство. Напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України бажаю всім військовим міцного, мужності, сил і родинної підтримки, – зазначив очільник Київщини.

Василь Володін озвучив, що з початку неоголошеної війни на Сході участь у бойових діях взяли 18 727 жителів Київщини. Із них – 329 воїнів загинули.

Наш обов’язок – пам’ятати про цих героїв. Ми в боргу перед ними, тому не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про всіх тих, хто вижив і потребує нашої з вами уваги, підтримки та допомоги, – наголосив він.

Пам’ять про загиблих героїв України присутні вшанували хвилиною мовчання.

Нагадаємо, що поліцейські Миронівського відділу поліції викрили протиправну діяльність черкаського наркодилера.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: